Welcome to Blue Imposible. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//IMPOSIBLE





kucar kacir kan dapur....
Tuesday, 10 July 2012 | 23:46 | 0 comments
 

KUCAR KACIR KAN DAPUR
tuh yang aq nak share hari nie.bukan mess up kan dapur
tak okey.
just buat dessert sesuke je.
ingat kan tak jadi upe nye jadi.
bak kate orang tua BIDAN TERJUN
hahahahaha.
memang owesome giler lah.
aq wat dessert tuh bkn sorang tapi berdua.
ngn sepupu aq hawecaa..a.k.a ADIK
xtualy idea nie dtg dari die.
so aq pon main peranan lah.
die giler aq lagi lah giler kan.cam2 idea aq curah kan tok nampak lagi owesome dessert tuh.

BAHAN BAHAN

1biji epal
6biji cherry
madu
coklat.
milo

CARA CARANYA

epal tuh di potong..
then
sapukan madu keatas epal dan cherry yang telah dipotong
then
panggang epal ngn cherry yang dah siap disapu ngn madu selame beberape minit.
cair kan coklat serta campur kan serbuk milo tadi.
kemudian hiaskan epal dan cherry tadi
akhir sekali
tuangkan coklat yang dah dicairkan keatas epal dan cherry yang dh siap dipanggang.
hahahahahha
cam chef plak dh kan.
and hasil nye cam gambar kan atas tuh lah.
memang sedap.sedap sangat.
cam tak caye je ape yang aq buat hari nie.
yela cuti kan.boring.
so tok ilang kan boring tuh
aq xplore lah kat dapur tuh.termasuk lah peti ais tuh sekali.
dah hasil nye sangat memuas kan..
tapi yang tak best nye dapur mess up sgt.
kene lah bersih kan kalo tak makcik aq balik t,tak pasal pasal die mengamuk.
hahaahahaha
tak kesah lah penat ke ape ke.
yang penting..

GENDANG GENDUT TALI KECAPI
KENYANG PERUT,SENANG HATI

ANYONE CAN COOK
so i believe that sentence
okey bye
MIMPI
Monday, 9 July 2012 | 18:49 | 0 comments
 

DREAM
lately nie asik mimpi je.aq pon tak tahu nape aq kerap bermimpi.
hahaha
pelik je kan.tapi tak ade yang pelik pon sal mimpi nie.
walaupon mimpi tuh samar then tak bape nak jelas sal ape tapi
yang aq pasti orang yang aq nampak kt dalam mimpi tuh ade lah org yang aq sangat kenal.
sangat rapat dalam hidup aq.
tak tahu pe yang jadi kt dlm mimpi tu.tapi die hadir dalam mimpi aq. 

 
 nie insan yang aq maksud kan  

mungkin sebab aq terlalu rindu kan die.sangat!! rindu kat die.
sampaikan terbawak kedalam tidur aq.
walaupon samar2 pe yang jadi kat dlm mimpi tuh,yang pasti die hadir dalam mimpi aq.
dengan jelas aq dapat lihat muka die.
apa makna sume mimpi tuh aq tak tahu.
aq harap kan makne mimpi tuh adalah makna yang baik.
dan aq percaye mimpi tuh adalah sebab aq terlalu rindu kan diri nye. 
 






HATI ADA PERASAAN....
Sunday, 8 July 2012 | 20:27 | 0 comments
  

 HATI
ape yang ade dalam hati nie sebenarnye.
dalam hati ade perasaan,bkn semua orang tahu cam ne perasaan kita kt dlm hati nie.
bagi aq hati aq sgt sensitive sebenarnye.
walaupon aq tak tunjuk ape yang ade kt dlm hati nie,tapi sebenarnye hati aq sakit.
sakit yang teramat sakit.
dah tak tahu cam ne nak ckp sal hati nie.aq just mampu diam je.
PERASAAN
btw aq ade perasaan bkn tak ade.tak nk jge sepenuh nye perasaan serta hati aq  
sekurang kurang nye jage lah sekadar yang mampu
kalo tak dapt 3/3 try lh 2/3 
tu pon dh mncukupi bg aq. 
MAKI,HALAU
aq tak kesah nak marah ke ape.
tapi tolong jangan maki serta halau aq.
aq tak suka. 
aq dh puas kene maki kene halau,event ngn family sendiri. 
cukup lh dgn yang lepas2 maki serta halau aq. 
aq ade perasan.sakit sebenarnye kena halau ngn maki nie. 
orang lain tak rase ape yang aq rase kt dlm hati nie. 
lagi pon aq bkn haiwan yang senang nk maki ngn halau.kalo rase aq cam tuh,aq tak ade perasaan serta hati 
you are totaly wrong. 

SAYANG
you are the most people i love in my life. 
you are so meaningfull for me.
dont do like that anymore. 





Older Post