Welcome to Blue Imposible. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//IMPOSIBLE





kucar kacir kan dapur....
Tuesday, 10 July 2012 | 23:46 | 0 comments
 

KUCAR KACIR KAN DAPUR
tuh yang aq nak share hari nie.bukan mess up kan dapur
tak okey.
just buat dessert sesuke je.
ingat kan tak jadi upe nye jadi.
bak kate orang tua BIDAN TERJUN
hahahahaha.
memang owesome giler lah.
aq wat dessert tuh bkn sorang tapi berdua.
ngn sepupu aq hawecaa..a.k.a ADIK
xtualy idea nie dtg dari die.
so aq pon main peranan lah.
die giler aq lagi lah giler kan.cam2 idea aq curah kan tok nampak lagi owesome dessert tuh.

BAHAN BAHAN

1biji epal
6biji cherry
madu
coklat.
milo

CARA CARANYA

epal tuh di potong..
then
sapukan madu keatas epal dan cherry yang telah dipotong
then
panggang epal ngn cherry yang dah siap disapu ngn madu selame beberape minit.
cair kan coklat serta campur kan serbuk milo tadi.
kemudian hiaskan epal dan cherry tadi
akhir sekali
tuangkan coklat yang dah dicairkan keatas epal dan cherry yang dh siap dipanggang.
hahahahahha
cam chef plak dh kan.
and hasil nye cam gambar kan atas tuh lah.
memang sedap.sedap sangat.
cam tak caye je ape yang aq buat hari nie.
yela cuti kan.boring.
so tok ilang kan boring tuh
aq xplore lah kat dapur tuh.termasuk lah peti ais tuh sekali.
dah hasil nye sangat memuas kan..
tapi yang tak best nye dapur mess up sgt.
kene lah bersih kan kalo tak makcik aq balik t,tak pasal pasal die mengamuk.
hahaahahaha
tak kesah lah penat ke ape ke.
yang penting..

GENDANG GENDUT TALI KECAPI
KENYANG PERUT,SENANG HATI

ANYONE CAN COOK
so i believe that sentence
okey bye

Older Post