Welcome to Blue Imposible. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//IMPOSIBLE





iesya liyana cinta hati saya...serta SI MONTEL saya...
Sunday, 18 March 2012 | 03:55 | 0 comments
                            


askom....
xtualy aq de sorang gf,nme die cm kt tjuk y kt atas aq letak tu...bg aq die special sgt n brmakne dlm hidup aq.aq tak pnah jmpe n ade gf y cm die.soal rupe ke ape ke sume aq ketepi kan.pe y aq nk soal kan ade lah haty n sikap die.die baik sgt kt aq,die jge aq tak cm y latest2 jge aq.perfect sgt die jge aq.walaupn jauh tapi die sedaya upaya nak jge aq..senang citew die sempurna dari sume sifat lh.aq syg die tersgt lh syg.aq tak rela if 1 day aq keilangan die.klo boleh aq nk bersame ngn die smpai kite org nk naik pelamin lh..aq buang sifat ego n panas baran aq demi die,aq tak nk die merana dsbb kan sifat aq y cm tuh.n jgak tak snggup nk wt die nangis kerana sifat aq y cm nih teruk nye..sume sifat tuh dpt datasi.kebahagian tuh dtg tnpe hnti bile aq buang sifat tuh,but tak lame,nak thu nape..
hmm better tak yah cite lh,bak kate org tak bgus citew aib org coz sme gk cm kite citew aib sendri..so bia aq jela y thu..but dsbb kan hal tuh hty die berubah terus trhadap aq..fullstop...
aq mls nk citew sal hal tuh..
sayang,bie nak wat pengakuan kat cni,yang sebenarnye n sebetol nye bie btol2 syg kat sayang..bie tak rela n tak sanggup kira nye sayang hilang n jauh dari bie.bie tak kuat sayang.bie tak leh tak de sayang coz bie dah serah kan hati bie pada sayang..bie sanggup wat pe je asal kan bie tak hilang sayang..mamng dalam hal nih bie yang salah,but caya lah bie tak ade niat nak permain kan sayang..bie ikhlas cinta serta sayang sayang,bie tak penah nak pertikai kan pe y kurang n lebih pada sayang.bagi bie sayang cukup sempurna die mata serta hati bie.n bie bkn cm y len,ye bie tahu inbox tuh dah ckup meranapkan hati sayang but caye lh hanya tuh je y bie wat,selain serta selebih nye tak ade sayang..hanya tuh je yang bie wat,niat bie hanya nak tolng A but bile dh cm nih die lpas tangan,dalam aty bie ade sayang sorang je,n tak de lain dpt gnti tempat sayang di hati bie.hanya 1 je y bie mintak,bg bie peluang ke2 serta yang terakhir tok bukti kan n kembali kan kepercayaan sayang terhadap bie...serta tolong jangan tinggal kan bie...
I LOVE YOU SO MUCH SAYANG...
I MISS YOU SO MUCH SAYANG...<3<3

With Love,
ayen a.k.a bie :')

| Newer Post